Pizza-kræmmerhuse
Fremgangsmåde
Ingredienser
4 personer
- 10 g frisk gær
- 0.65 ml lunkent vand
- 1 spsk olivenolie
- 1 nip sukke
- 1.65 dl hvedemel
- 1/4 tsk salt
- 1 spsk olie
- 50 g fintrevet parmesan
- ngredienser efter eget valg til fyld (f.eks. tomater i tern, skinke, mozzarella, rucola)
Forberedelse
30 min.Tilberedning
12 min.Hviletid
30Sværhedsgrad
MiddelFremgangsmåde
-
Hæld 4 spsk. koldt vand og 1 spsk. kogende vand i Junior Røreskål 3 l. Opløs gæren og bland med olivenolie, sukker og salt.
-
Hæld melet i og rør det sammen til en dej vha. Røreske, indtil det ikke længere klistrer til skålen (tilsæt om nødvendigt lidt ekstra mel). Ælt hurtigt sammen med hænderne.
-
Dæk skålen til og sæt den et lunt sted. Lad dejen hæve i 30 min.
-
Tag ovnristen ud af ovnen og forvarm ovnen til 190°C indstillet til konvektionsvarme.
-
Ælt dejen igen og rul den ud med lidt mel vha. Multikagerulle til et rektangel på ca. 10 x 25 cm.
-
Skær strimler på langs vha. Skæreren tilhørende Cornet Party og rul strimlerne rundt om kræmmerhusene. Der er rigeligt med dej, så sørg for, at der ikke kommer huller i den.
-
Pensl med olie vha. Bagepensel og rul herefter i masser af revet parmesan, så dejen bliver dækket.
-
Placer Silikone Bageunderlag med kant på den kolde bageplade og placer kræmmerhusene på den.
-
Bag dem i ca. 12 min. Lad dem hvile i 5 min. og tag dem ud af formene.
-
Fyld dem med ingredienser efter eget valg.