Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Forret Hovedret Brød
Tilbage til resultater

Kartoffelpizza

  • Tupperware Kartoffelpizza

Fremgangsmåde

Ingredienser

  • 4 personer

Dej

  • 20 g gær (fersk)
  • 1,25 dl lunken vand (30° C)
  • 1 spsk olivenolie (15 ml)
  • 1 knivspids sukker
  • 200 g hvedemel (3,3 dl)
  • ½ tsk salt (3 ml) 

Topping

  • 400 g kogte og afkølede kartofler
  • ½ dl piskefløde
  • 1 kvist rosmarin
  • Salt og peber
  • 1 hel mozarella (ca. 125 g)
  • 40 gr. revet parmesan
  • 10 oliven uden sten

Forberedelse

40 min.

Tilberedning

30 min.

Sværhedsgrad

Middel




Fremgangsmåde

  1. Bland gær, vand, olivenolie og sukker i en skål (Junior Røreskål 3 l). Lad blandingen stå i 10 min.
  2. Tilsæt mel og salt og ælt til du har en sammenhængende dej. Lad dejen hæve tildækket ved stuetemperatur i 30 min.
  3. Skær kartoflerne i skiver.
  4. Tænd ovnen på 250°C.
  5. Drys mel på Låget tilhørende UltraPro™ Rektangulær.
  6. Stræk dejen til et sammenhængende stykke dej, der er lidt større end låget. Læg dejen i låget og buk en kant hele vejen rundt.
  7. Hæld piskefløden over dejen og fordel den hakkede rosmarin, salt og peber ovenpå. Læg derefter kartoffelskiver, skiveskåret mozzarella, revet parmesan og tynde skiver oliven på.
  8. Læg Beholderen tilhørende UltraPro™ Rektangulær 3,3 l over låget og bag i ovnen i 25 min. Fjern låget og bag i yderligere 5 min. 

30 min. ved 250°C. 

Top