Tilbage til resultater
Middelhavsquiche
Fremgangsmåde
Ingredienser
- 4 personer
2 dl mælk
1 dl piskefløde (38%)
2 æg (medium størrelse)
½ tsk tørret timian
70 g hvedemel
Salt og peber
200 g fetaost
150 g squash*
50 g mandler
50 g sorte oliven (udstenede)
*Kan erstattes af 150 g cherrytomater.
Forberedelse
10 min.Tilberedning
40 min.Sværhedsgrad
MiddelFremgangsmåde
- Forvarm ovnen til 200°C varmluft.
- Hæld mælk, piskefløde, æg, timian, mel, salt og peber i Eazy Shaker 6 dl. Sæt låg på Shakeren og ryst grundigt i ca. 20 sek.
- Skær fetaosten og squashen i tern med FusionMaster Chef Press Dicer 15 mm.
- Placér Silikoneform Rektangulær på en kold bagerist. Læg feta, squash og oliven i formen og hæld indholdet fra Shakeren over.
- Brug SpeedyMando til at rive mandlerne hen over.
- Sæt pladen i ovnen på den nederste rille og bag quichen i ca. 40 min.
- Lad quichen afkøle i 15 min. før den tages ud af formen og serveres med en grøn salat.