Tilbage til resultater
Piña Colada Kager
Fremgangsmåde
Ingredienser
- 6 personer
4 dl kokosmel
1 1⁄4 dl sukker
1 spsk mel
2 æg
20 g smør, smeltet
Karamelliseret ananas
300 g frisk ananas
1⁄2 dl sukker
1 spsk rom
Forberedelse
20 min.Tilberedning
30 min.Sværhedsgrad
NemFremgangsmåde
- Tag ovnristen ud af ovnen og forvarm ovnen til 190°C.
- Rør kokosmel, sukker, mel, æg og smeltet smør sammen til en jævn blanding med Dejskraber.
- Sæt Silikone Donutform på den kolde ovnrist.
- Fordel dejen i formen. Sæt ovnristen i den nederste rille i ovnen, og bag i 22 - 25 min. Lad kagerne køle af i 15 min., før de forsigtigt tages ud.
- Skær ananas i tern på FusionMaster Chef Press Dicer 10 mm.
- Fordel sukker jævnt på hele stegepanden, og lad sukkeret blive til karamel ved medium varme uden at røre i det. Skru ned for varmen, og tilsæt straks ananas og rom. Steg videre i 1 - 2 min.
- Fyld midten af kagerne med de karamelliserede ananastern.