Tilbage til resultater
Italienske Arancini
Fremgangsmåde
Ingredienser
- 4 personer
300 g Risotto ris
700 ml Vand
35 g Smør i små stykker
75 g Reven ost(Parmesan eller Emmental)
Salt, Peber
100 g Stegt kylling
75 g Soltørrede tomater
40 g Rasp
40 g Reven ost (Parmesan eller Emmental)
Forberedelse
30 min.Tilberedning
60 min.Sværhedsgrad
MiddelFremgangsmåde
- Forvarm ovnen til 220°C varmluft.
- Hæld ris og vand i Stor EasyRice og kog risene i 16 min. ved 900 watt i mikroovnen. Lad risene hvile i 5 min.
- Tilsæt smør, reven ost, salt og peber og rør rundt med Dejskraber. Lad risene hvile igen i minimum 10 min. eller mere til risene er kølet helt ned. Sæt dem ikke i køleskabet.
- Hak kyllingen og tomaterne i Herb Chopper.
- Hak raspen og den revne ost i anden Herb Chopper.
- Brug Surprise Party til at forme en ”Chini” med ris, fyldt med en spiseskefuld af kyllinge- og tomatblandingen.
- Fjern ”Chini’en” fra Suprise Party og vend derefter ”Chini’en” i rasp og osteblandingen.
- Placér Silikone Bageunderlag på en kold bagerist og sæt “Chiniérne” på Silikone Bageunderlaget og bag dem i ca. 25 minutter.