One Pot Pasta
Fremgangsmåde
Ingredienser
4 personer
- 30 ml olivenolie
- 3 fed hvidløg
- 1 løg
- 1 porre
- 3 bladselleristængler
- 1 squash
- 2 gulerødder (skrællede)
- 350 g spaghetti, knækket på midten
- 250 g cherrytomater, halveret
- 1 tsk salt
- Peber
- 1 tsk tørret oregano
- 5 dl hønsefond
- 5 dl vand
- 5 dl piskefløde
- Hvidløgsrejer
- 400 g tigerrejer
- 2 spsk olivenolie
- 2 fed hvidløg
- 1 tsk chiliflager
- Til servering
- 100 g parmesan
- Frisk basilikum
Forberedelse
30 min.Tilberedning
30 min.Sværhedsgrad
NemFremgangsmåde
-
Forvarm ovnen til 200ºC.
-
Hak hvidløg og løg ved hjælp af SuperSonic® Chopper Lille.
-
Skær porre, bladselleri, squash og gulerødderne på MandoJunior®.
-
Tilsæt olivenolie, spaghetti, tomater, hvidløg, løg, oregano, salt og peber, porre, bladselleri, squash og gulerødderne i UltraPro Rund 5 l.
-
Tilsæt fløde, vand og hønsefonden i UltraPro Rund 5 l. Sørg for, at spaghettien er dækket af væske. Sæt låg på.
-
Sæt UltraPro Rund 5 l i ovnen i 20 minutter.
-
Rør rundt, og sæt den tilbage i ovnen med låg på i ca. 10 minutter. Tiden kan variere afhængigt af den anvendte spaghetti.
-
Imens rives parmesanen med Grate N Store®.
-
Steg tigerrejer i olie, hvidløg og chili på en pande i 2 minutter ved høj varme.
-
Servér pastaretten med tigerrejer, friskrevet parmesan og basilikum.
TIP: Ønsker du en vegetarisk one pot pasta?
Du kan udskifte hønsefonden med grøntsagsfond og undlade tigerrejerne