Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Hovedret
Tilbage til resultater

One Pot Pasta

  • Tupperware One Pot Pasta

Fremgangsmåde

Ingredienser

4 personer

  • 30 ml olivenolie
  • 3 fed hvidløg
  • 1 løg
  • 1 porre
  • 3 bladselleristængler
  • 1 squash
  • 2 gulerødder (skrællede)
  • 350 g spaghetti, knækket på midten
  • 250 g cherrytomater, halveret
  • 1 tsk salt
  • Peber
  • 1 tsk tørret oregano
  • 5 dl hønsefond
  • 5 dl vand
  • 5 dl piskefløde
  • Hvidløgsrejer
  • 400 g tigerrejer
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk chiliflager
  • Til servering
  • 100 g parmesan
  • Frisk basilikum

Forberedelse

30 min.

Tilberedning

30 min.

Sværhedsgrad

Nem




Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen til 200ºC.

  2. Hak hvidløg og løg ved hjælp af SuperSonic® Chopper Lille.

  3. Skær porre, bladselleri, squash og gulerødderne på MandoJunior®.

  4. Tilsæt olivenolie, spaghetti, tomater, hvidløg, løg, oregano, salt og peber, porre, bladselleri, squash og gulerødderne i UltraPro Rund 5 l.

  5. Tilsæt fløde, vand og hønsefonden i UltraPro Rund 5 l. Sørg for, at spaghettien er dækket af væske. Sæt låg på.

  6. Sæt UltraPro Rund 5 l i ovnen i 20 minutter.

  7. Rør rundt, og sæt den tilbage i ovnen med låg på i ca. 10 minutter. Tiden kan variere afhængigt af den anvendte spaghetti.

  8. Imens rives parmesanen med Grate N Store®.

  9. Steg tigerrejer i olie, hvidløg og chili på en pande i 2 minutter ved høj varme.

  10. Servér pastaretten med tigerrejer, friskrevet parmesan og basilikum.

TIP: Ønsker du en vegetarisk one pot pasta?
Du kan udskifte hønsefonden med grøntsagsfond og undlade tigerrejerne

 
Top