Couscoussalat
Fremgangsmåde
Ingredienser
4 personer
- 140 g couscous
- 7 dl vand
- 1 agurk
- 1/2 bundt persille
- 15 ml citronsaft
- 30 ml olivenolie
- 1 fed hvidløg
- 140 g feta
- Salt og peber
Forberedelse
5 min.Tilberedning
10 min.Sværhedsgrad
NemFremgangsmåde
-
Hæld couscous og vand i beholderen på Stor EasyRise. Placér indsatsen og låget på beholderen. Sæt i mikrobølgeovnen i 10 min. på 900 watts.
-
Hak agurken i SuperSonic® Chopper Lille, og tilføj det herefter i en skål.
-
Pres citronen med Zest n’ Press og tilføj saften i SuperSonic® Chopper Lille. Tilføj herefter persille, olivenolie, hvidløg, salt og peber og træk i snoren, indtil det er hakket.
-
Når couscous er færdigkogt, hældes det overskydende vand fra (hvis der er noget tilbage).
-
Bland couscous, agurk, feta og dressingen i en skål og servér lun.