Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Brød
Tilbage til resultater

Pestobrød

  • Tupperware Pestobrød

Fremgangsmåde

Ingredienser

10 personer

  • 4.5 dl lunkent vand
  • 37.5 g gær
  • 1 tsk havsalt
  • 1.5 spsk olivenolie
  • 1.5 tsk honning
  • 600 g hvedemel
  • Topping
  • 75 ml basilikumspesto
  • Olivenolie til smørelse

Forberedelse

45 min.

Tilberedning

30 min.

Hviletid

10 min.

Sværhedsgrad

Svær




Fremgangsmåde

  1. Tilføj vand og gær i Ultimate Røreskål 3,5 l. Rør rundt, indtil gæren er opløst

  2. Tilføj de resterende ingredienser og rør til en let klistret dej.

  3.  Sæt låget på. Pift låget, så overflødig luft kommer ud. Sæt skålen til hævning i lunkent vand. Låget popper op, når dejen er færdig med at hæve. Det tager ca. 30-40 min

  4.  Smør UltraPro Oval 2 l med olivenolie og hæld dejen heroveri. Stil til hævning i ca. 30 minutter.

  5.  Forvarm ovnen til 220°. Når brødet har hævet, drys med havsalt og smør basilikumspesto på dejen.

  6. Sæt brødet ind i ovnen og skru ovnen ned på 180°. Brødet skal bages i ca. 30 minutter med låg og 10-15 minutter uden låg.

Stil til hævning i ca. 30 minutter. Brødet skal bages i ca. 30 minutter med låg og 10-15 minutter uden låg

 
Top