Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Forret
Tilbage til resultater

Detox Kyllingesuppe

  • Tupperware Detox Kyllingesuppe

Fremgangsmåde

Ingredienser

4 personer

  • 2 forårsløg
  • 1 fed hvidløg
  • 20 g frisk ingefær
  • 2  kyllingelår,
  • 800 ml vand
  • 200 g grønne ærter
  • 3 3 bladselleristængler
  • 250 g broccoli
  • 1 laurbærblad
  • 1 knivspids  safran
  • 1 tsk salt
  • peber
  • 6 persillestængler
  • 1 spsk shoyu or soja sauce

Forberedelse

20 min.

Tilberedning

20 min.

Hviletid

10 min.

Sværhedsgrad

Nem




Fremgangsmåde

  1. Skær den grønne del af forårsløget fra, og stil det til side.

  2. Pil hvidløg og ingefær. Riv ingefæren med Zest n’ Press.Hak hvidløget og den hvide del af forårsløget med SuperSonic Chopper Lille.

  3. Skær kyllingen i små tern.

  4. Læg kyllingen, indholdet af SuperSonic Chopper Lille, den revne ingefær og vandet i MicroCook Rund 2,25 l. Sæt
    i mikrobølgeovnen i 8 min. ved 600 watt. Fjern låget, rør rundt og giv det yderligere 7 min. ved 600 watt

  5. Hvis du bruger frosne grønne ærter, så tø dem før brug. Brug A-series Kokkekniv til at skære bladsellerien i 2-3
    mm skiver. Skær broccolien i små buketter ved hjælp af A-series Universalkniv

  6. Tilsæt grøntsagerne, laurbærbladet, safran, salt og peber i MicroCook. Dæk til og tilbered i mikrobølgeovn i 5-6 min. ved 600 watt. Lad blandingen hvile i 10 min

  7. Hak persille med SuperSonic Chopper Lille og skær den grønne del af forårsløget i tynde skiver med A-series  Savtakket Universalkniv

  8. Tilsæt Shoyu (efter smag), den hakkede persille og dengrønne del af forårsløget til suppen og servér.

ONION & GARLIC have many beneficial properties! Among others, they help reduce bad cholesterol and also help the intestinal flora.

 
Top