Detox Kyllingesuppe
Fremgangsmåde
Ingredienser
4 personer
- 2 forårsløg
- 1 fed hvidløg
- 20 g frisk ingefær
- 2 kyllingelår,
- 800 ml vand
- 200 g grønne ærter
- 3 3 bladselleristængler
- 250 g broccoli
- 1 laurbærblad
- 1 knivspids safran
- 1 tsk salt
- peber
- 6 persillestængler
- 1 spsk shoyu or soja sauce
Forberedelse
20 min.Tilberedning
20 min.Hviletid
10 min.Sværhedsgrad
NemFremgangsmåde
-
Skær den grønne del af forårsløget fra, og stil det til side.
-
Pil hvidløg og ingefær. Riv ingefæren med Zest n’ Press.Hak hvidløget og den hvide del af forårsløget med SuperSonic Chopper Lille.
-
Skær kyllingen i små tern.
-
Læg kyllingen, indholdet af SuperSonic Chopper Lille, den revne ingefær og vandet i MicroCook Rund 2,25 l. Sæt
i mikrobølgeovnen i 8 min. ved 600 watt. Fjern låget, rør rundt og giv det yderligere 7 min. ved 600 watt -
Hvis du bruger frosne grønne ærter, så tø dem før brug. Brug A-series Kokkekniv til at skære bladsellerien i 2-3
mm skiver. Skær broccolien i små buketter ved hjælp af A-series Universalkniv -
Tilsæt grøntsagerne, laurbærbladet, safran, salt og peber i MicroCook. Dæk til og tilbered i mikrobølgeovn i 5-6 min. ved 600 watt. Lad blandingen hvile i 10 min
-
Hak persille med SuperSonic Chopper Lille og skær den grønne del af forårsløget i tynde skiver med A-series Savtakket Universalkniv
-
Tilsæt Shoyu (efter smag), den hakkede persille og dengrønne del af forårsløget til suppen og servér.
ONION & GARLIC have many beneficial properties! Among others, they help reduce bad cholesterol and also help the intestinal flora.