Kartoffelkroketter
Fremgangsmåde
Ingredienser
18 personer
- 550 g skrællede kartofler
- 1/2 dl vand
- 1 smør
- 1 æg
- 1.5 mel
- 1/2 salt
- 1/4 peber
- Panering
- 1 æg
- 1 mælk
- 50 g rasp
Forberedelse
20 min.Tilberedning
5 min.Hviletid
5 min.Sværhedsgrad
MiddelFremgangsmåde
-
Skræl kartoflerne med Universal Grøntsagsskræller og skær dem i mindre stykker med U-series Universalkniv. Kom dem i MicroCook 2.25 l, tilsæt vand, læg låg på og tilbered i mikroovn i 15 min. på 900 watt. Lad kartoflerne hvile i 5 min.
-
Hæld evt. overskydende vand fra kartoflerne og kom kartoflerne i Ultimate Røreskål 3,5 l. Mos dem med Grøntsagsmoser tilsæt smør og vend med Dejskraber. Tilsæt æg, mel, salt og peber og bland til en ensartet mos.
-
Sæt Press n’ Make Tyller (Runde 2,2 cm) i og sæt Press n’ Make Cutter foran. Placer Press n’ Make Dejunderlag under og fyld mosen i. Fjern Cutter og tryk mosen ud med Stempel.
-
Skær rullerne i passende stykker med Cutter og vend dem i sammenpisket æg og mælk. Vend til sidst i rasp og steg dem gyldne i rigeligt med olie.
Tip: Tilbered mosen i forvejen og opbevar den i køleskabet, indtil kroketterne skal steges.