Farverig aspargessalat
Fremgangsmåde
Ingredienser
4 personer
- 750 g asparges
- 100 g rucola
- 10 radiser
- Til vinaigretten
- 2 hårdkogte æg
- 4 spsk hvidvinseddike
- 6 spsk olivenolie
- 80 ml grøntsagsfond
- 1 tsk dijonsennep
- 1 tsk purløg
- Lidt karse
- Lidt sukker
- Salt og peber
Forberedelse
15 min.Sværhedsgrad
NemFremgangsmåde
-
Skær enderne af aspargesene og skær dem i mindre stykker. Placér stykkerne i steamer-tilbehøret Micro Urban Large og fyld vandbeholderen med 400 ml vand. Saml Micro Urban Large. Kog det hele i mikroovnen i 1-2 minutter ved 800 watt, og lad det derefter stå i 5 minutter.
Vinaigrette:
-
Pil og skær æggene fint. Bland eddike, olie, grøntsagsfond og sennep i Eazy Shaker 3,5 dl og ryst godt. Tilsæt krydderurterne og smag til med krydderier, sukker, salt og peber. Vend til sidst de hakkede æg i.
-
Skyl rucola i Spinning Chef. Skær radiserne i tynde skiver. Anret rucola, asparges og radiser i Mini-Max. Hæld vinaigretten over.