Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Salat
Tilbage til resultater

Farverig aspargessalat

  • Tupperware Farverig aspargessalat

Fremgangsmåde

Ingredienser

4 personer

  • 750 g asparges
  • 100 g rucola
  • 10 radiser
  • Til vinaigretten
  • 2 hårdkogte æg
  • 4 spsk hvidvinseddike
  • 6 spsk olivenolie
  • 80 ml grøntsagsfond
  • 1 tsk dijonsennep
  • 1 tsk purløg
  • Lidt karse
  • Lidt sukker
  • Salt og peber

Forberedelse

15 min.

Sværhedsgrad

Nem




Fremgangsmåde

  1. Skær enderne af aspargesene og skær dem i mindre stykker. Placér stykkerne i steamer-tilbehøret Micro Urban Large og fyld vandbeholderen med 400 ml vand. Saml Micro Urban Large. Kog det hele i mikroovnen i 1-2 minutter ved 800 watt, og lad det derefter stå i 5 minutter.

Vinaigrette:

  1. Pil og skær æggene fint. Bland eddike, olie, grøntsagsfond og sennep i Eazy Shaker 3,5 dl og ryst godt. Tilsæt krydderurterne og smag til med krydderier, sukker, salt og peber. Vend til sidst de hakkede æg i.

  2. Skyl rucola i Spinning Chef. Skær radiserne i tynde skiver. Anret rucola, asparges og radiser i Mini-Max. Hæld vinaigretten over.

 
Top