Veganske Småkager
Fremgangsmåde
Ingredienser
15 personer
- 125 g vegansk smør
- 50 g sukker
- 50 g brun farin
- 1 spsk vaniljesukker
- 1 knivspids salt
- 50 g æblemos
- 1 spsk havremælk
- 200 g mel
- 1 tsk bagepulver
- 1/2 tsk natron
- 75-100 g Chocolate-Chunks, vegan
Forberedelse
15 min.Tilberedning
15 min.Sværhedsgrad
NemFremgangsmåde
-
Tilføj smør, sukker, brun farin, vaniljesukker og salt sammen i Eazy Mål & Miks 1,25 l. Sæt piskekransen på og pisk med Piskeris.
-
Tilsæt havremælk og æblemos og pisk kort for at samle dejen.
-
Tilsæt mel, bagepulver og natron. Pisk igen indtil alle ingredienser er blandet godt
-
Tilføj to tredjedele af chokoladestykkerne ved hjælp af Dejskraber, vi gemmer resten til pynt!
-
Brug Multi Scoop med Medium Scoop til at lave kugler af dejen. Læg dem på Silikone Bageunderlag med kant med et par centimeter mellem hver småkage, så de ikke flyder sammen under bagning.
-
Brug bagsiden af Multi Scoop til at trykke hver dejkugle flad og drys de resterende chokoladestykker ovenpå.
-
Bages i 14-15 minutter i en 180ºC forvarmet ovn.
-
Lad småkagerne stå i et par minutter, og løft dem derefter af ved hjælp af Bred Palet.
Lad småkagerne stå i et par minutter, og løft dem derefter af ved hjælp af Bred Palet.