Pizzasnegle
Fremgangsmåde
Ingredienser
8 stk
- Dej
- 1 dl lunkent vand
- 1/2 tsk sukker
- 12.5 g gær
- 200 g hvedemel
- 1/2 tsk salt
- 2 spsk olivenolie (± 0,5 spsk)
- Fyld
- 1.5 forårsløg
- 100 g frisk svampe
- 1/2 rød peberfrugt
- 1/2 spsk solsikkeolie (± 1spsk)
- 25 g revet emmentaler
- 50 g feta
- olie til stegning
- ost til at drysse over
- Tomatsauce
- 30 g tomatpure
- 1/2 spsk vand
- 1/2 spsk solsikkeolie
- 1/2 tsk italiensk krydderi: Oregano, timian osv.
- Salt og peber
Forberedelse
30 min.Tilberedning
25 min.Hviletid
40 min.Sværhedsgrad
MiddelFremgangsmåde
-
Bland vand, sukker og gær, indtil gæren er opløst.
-
Tilføj mel, salt og olie i Ultimate Røreskål 3,5 l. Lav en fordybning i midten og rør gærblandingen i. Ælt det hele sammen, indtil alle ingredienserne er blandet.
-
Sæt låget på. Pift låget, så overflødig luft kommer ud. Sæt skålen til hævning i lunkent vand. Låget popper op, når dejen er færdig med at hæve. Det tager ca. 30-40 min.
Fyld
-
Mens dejen hæver, tilberedes fyldet. Skær forårsløgene i fine ringe samt skær peberfrugt og champignon i tern. Varm olie på en pande og svits grøntsagerne, til væsken er fordampet. Lad det derefter køle af.
Tomatsauce
-
Bland alle ingredienser til tomatsaucen i Ultimate Røreskål 2 l.
-
Drys evt. den hævede dej med lidt mel. Rul dejen ud på Dejunderlaget
-
Fordel tomatsaucen på dejen. Bland revet emmentaler og smuldret feta i det afkølede fyld og fordel dette jævnt over tomatsaucen. Drys med italiensk krydderi.
-
Rul dejen sammen og skær 8 pizzasnegle. Smør PremiaGlas 1,5 l med olie. Pizzasneglene placeres side om side i PremiaGlas 1,5 l med snitfladen opad.
-
Lad pizzasneglene hæve tildækket i cirka 20 minutter, indtil de er hævet op. Forvarm imens ovnen til 200 °C over-/undervarme.
-
Drys dejen med den resterende ost og bag pizza sneglene i ovnen i 20-25 minutter