Jalapeño kyllingeburger
Fremgangsmåde
Ingredienser
4 personer
- 450 g udbenet kyllingelår eller -bryst (skåret i tern)
- 4 forårsløg (groft hakket)
- 1 bundt koriander (groft hakket)
- 1 jalapeño (uden frøene)
- 2 fed hvidløg
- 1 lime (revet skal og saft)
- 5 ml stødt spidskommen (±1 tsk.)
- 5 ml stødt paprika (±1 tsk.)
- 50 g revet ost efter eget valg
- Salt og peber efter smag
- Til servering
- 5 burgerboller
- 1 tomat (skåret i skiver)
- Guacamole
- Salat
- 1 rødløg (tynde skiver)
- Mexikansk hot sauce
Forberedelse
15 min.Tilberedning
20 min.Sværhedsgrad
NemFremgangsmåde
-
Brug FusionMaster Kværnen med den grove hulskive til at hakke kylling, forårsløg, koriander og jalapeño. Sæt Ultimate Røreskål 3,5 l under, så ingredienserne opsamles heri. Tilsæt de resterende ingredienser og rør, indtil det er blandet sammen.
-
Del blandingen i 4 lige store portioner og form til bøffer.
-
Læg 2 bøffer i MicroPro Grill. Læg låget på i grill-/lav position og tilbered i mikrobølgeovn i 4 min. ved 900 watt. Vend bøfferne og tilbered i yderligere 4 min., eller indtil de er gyldne og gennemstegte til en indre temperatur på 74°C. Gentag med de resterende 2 bøffer.
-
Servér bøfferne i burgerboller med tomatskiver, guacamole, salat, rødløg og mexikansk hot sauce.
TIP:
Guacamole kan nemt laves i SuperSonic Chopper Stor.