Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Dessert
Tilbage til resultater

Cheesecake med hindbæris

  • Tupperware Cheesecake med hindbæris

Fremgangsmåde

Ingredienser

12 personer

  • Is
  • 300 g flødeost (blød)
  • 165 g sukker
  • 1 l vaniljeis (let blød)
  • 250 g frosne hindbær (let moste)
  • Cheesecake-bund
  • 170 g almindelige kiks (knuste)
  • 140 g usaltet smør (smeltet)
  • 1 knivspids Knivspids salt
  • Til servering
  • Hindbærcoulis
  • Friske hindbær og jordbær

Forberedelse

15 min.

Hviletid

Sværhedsgrad

Nem




Fremgangsmåde

  1. Kom flødeost og sukker i Ultimate Røreskål 3,5 l og pisk, indtil blandingen er jævn. Tilsæt is og fortsæt med at piske, indtil blandingen er jævn. Tilsæt frosne hindbær og vend igennem.

  2. Hæld blandingen i bunden af Jello Ring og sæt låget på. Frys i 1-2 timer, eller indtil blandingen er stivnet.

  3. For at lave cheesecake-bunden skal du røre knuste kiks, smeltet smør og salt sammen, indtil det er godt blandet. 

  4. Fjern låget og spred derefter blandingen forsigtigt oven på cheesecake-fyldet for at danne cheesecake-bunden. Sæt låg på, og sæt cheesecaken tilbage i fryseren i 2 timer, eller indtil den er stivnet.

  5. Skær ud og server straks med hindbærcoulis og friske bær.

 
Top