Cheesecake med hindbæris
Fremgangsmåde
Ingredienser
12 personer
- Is
- 300 g flødeost (blød)
- 165 g sukker
- 1 l vaniljeis (let blød)
- 250 g frosne hindbær (let moste)
- Cheesecake-bund
- 170 g almindelige kiks (knuste)
- 140 g usaltet smør (smeltet)
- 1 knivspids Knivspids salt
- Til servering
- Hindbærcoulis
- Friske hindbær og jordbær
Forberedelse
15 min.Hviletid
4Sværhedsgrad
NemFremgangsmåde
-
Kom flødeost og sukker i Ultimate Røreskål 3,5 l og pisk, indtil blandingen er jævn. Tilsæt is og fortsæt med at piske, indtil blandingen er jævn. Tilsæt frosne hindbær og vend igennem.
-
Hæld blandingen i bunden af Jello Ring og sæt låget på. Frys i 1-2 timer, eller indtil blandingen er stivnet.
-
For at lave cheesecake-bunden skal du røre knuste kiks, smeltet smør og salt sammen, indtil det er godt blandet.
-
Fjern låget og spred derefter blandingen forsigtigt oven på cheesecake-fyldet for at danne cheesecake-bunden. Sæt låg på, og sæt cheesecaken tilbage i fryseren i 2 timer, eller indtil den er stivnet.
-
Skær ud og server straks med hindbærcoulis og friske bær.