Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Dessert
Tilbage til resultater

Mascarponemousse med passionsfrugt og marengs

  • Tupperware Mascarponemousse med passionsfrugt og marengs

Fremgangsmåde

Ingredienser

1 personer

  • 45 g mascarpone (±3 spsk)
  • 1 æggehvide
  • 15 g sukker (±1 spsk)
  • 1 passionsfrugt
  • 10 g marengs

Forberedelse

10 min.

Hviletid

1 min.

Sværhedsgrad

Nem




Fremgangsmåde

  1. Rør mascarpone glat med en Dejskraber i Ultimate Røreskål 3,5 l.

  2. Pisk æggehviden stiv* i Eazy Speedy på gear 1, tilsæt derefter sukker og pisk i 10 sek.

  3. Vend forsigtigt æggehviden i mascarponen ad to omgange

  4. Skrab frugtkødet ud af passionsfrugten med en ske. Læg derefter mousse og passionfrugtskødet skiftevist i lag i Universal Jar 3,25 dl. Stil i køleskabet i mindst 1 time.

  5. Når det er tid til at spise, drysses med marengsen (brudt i små stykker).

TIP:

*Når du pisker små mængder som en æggehvide, skal du hælde for at opnå optimale resultater. 

 
Top