Mascarponemousse med passionsfrugt og marengs
Fremgangsmåde
Ingredienser
1 personer
- 45 g mascarpone (±3 spsk)
- 1 æggehvide
- 15 g sukker (±1 spsk)
- 1 passionsfrugt
- 10 g marengs
Forberedelse
10 min.Hviletid
1 min.Sværhedsgrad
NemFremgangsmåde
-
Rør mascarpone glat med en Dejskraber i Ultimate Røreskål 3,5 l.
-
Pisk æggehviden stiv* i Eazy Speedy på gear 1, tilsæt derefter sukker og pisk i 10 sek.
-
Vend forsigtigt æggehviden i mascarponen ad to omgange
-
Skrab frugtkødet ud af passionsfrugten med en ske. Læg derefter mousse og passionfrugtskødet skiftevist i lag i Universal Jar 3,25 dl. Stil i køleskabet i mindst 1 time.
-
Når det er tid til at spise, drysses med marengsen (brudt i små stykker).
TIP:
*Når du pisker små mængder som en æggehvide, skal du hælde for at opnå optimale resultater.