Grønne Enchiladas
Fremgangsmåde
Ingredienser
8 Enchiladas
- 4 tomatilloer (fjern skaller og del i kvarte)
- 1 poblano-peber (fjern frø og del i kvarte)
- 1/4 løg (skåret i både)
- 1 bundt koriander (fjern stilke)
- 5 ml hvidløgspulver (± 1 tsk.)
- 1 knivspids salt (tilsæt mere efter smag)
- 8 majstortillas
- 315 g kogt kylling i strimler
- 50 g manchego- eller mozzarellaost (revet)
- 80 g creme fraiche
- Avocadoskiver som pynt
Forberedelse
20 min.Tilberedning
8 min.Sværhedsgrad
NemFremgangsmåde
-
Læg tomatilloer, poblano og løg i EasyDelight. Dæk til og sæt i mikrobølgeovn i 3 min. ved 900 watt. Stop halvvejs for at røre rundt. Køl lidt af.
-
Put tomatilloblandingen over i SuperSonic Chopper Stor, tilsæt koriander, hvidløgspulver og salt efter smag. Sæt låget på igen og træk i snoren, indtil det er godt blandet og blendet.
-
Varm majstortillas op i 30 sekunder. Fyld hver tortilla med kylling og rul sammen.
-
Læg dem i bunden af UltraPro Oval 2 l. Top med salsa verde, dæk til og sæt i mikrobølgeovn i 4 min. ved 500 watt. Tilsæt ost og sæt tilbage i mikrobølgeovnen uden låg i 30 sek. ved 900 watt, eller indtil osten er smeltet.
Server med creme fraiche og avocadoskiver.