Cupcakes m. jordbær og citron
Fremgangsmåde
Ingredienser
6 cupcakes
- 250 g jordbær i skiver
- 3 spsk smagsneutral olie
- 1 citron (saft og revet skal)
- 125 g hvedemel
- 62 g sukker
- 1 tsk natron
- 1/2 tsk bagepulver
- 1/2 salt
Forberedelse
10 min.Tilberedning
18 min.Hviletid
10Sværhedsgrad
NemFremgangsmåde
-
Tag den kolde ovnrist ud af ovnen og sæt Silikone Cupcakeform på den. Forvarm ovnen til 180°C.
-
Tilføj jordbær i SuperSonic Chopper Stor og blend det til pure ved at trække i snoren. Tilføj olie, citronsaft og -skal og bland det sammen.
-
I Ultimate Røreskål 3,5 l tilføjes de tørre ingredienser. Hæld indholdet fra SuperSonic Chopper Stor i skålen og bland det sammen.
-
Fordel dejen i Silikone Cupcakeformen og bag i 15-18 min. Afkøles, inden cupcakes tages ud af formen.
-
Frosting: Tilføj smør, vaniljepulver og citronsaft i EZ Speedy. Bland det sammen ved hjælp af gear 2. Tilføj halvdelen af flormelis og rør rundt, indtil det er jævnt. Tilføj resten af flormelisen og bland det sammen.
-
Dekorér dine muffins med frosting ved hjælp af Sprøjteposen. Pynt evt. med friske jordbær på toppen.