Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Brød
Tilbage til resultater

Chokoladeboller

  • Tupperware Chokoladeboller

Fremgangsmåde

Ingredienser

8 boller

  • 200 g hvedemel
  • 75 g sukker
  • 5 ml bagepulver (± 1 tsk)
  • 60 g hakket chokolade
  • 75 ml mælk (animalsk eller plantebaseret) (±5 spsk)
  • 50 ml vegetabilsk olie (±3 spsk)
  • 1 æg
  • Olie til pensling

Forberedelse

10 min.

Tilberedning

25 min.

Hviletid

15 min.

Sværhedsgrad

Nem




Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen til 190 °C uden varmluft. 

  2. I Ultimate Røreskål 3,5 l blandes mel, sukker, bagepulver og hakket chokolade. Sæt låget på skålen og ryst for at blande.

  3. Tilsæt mælk, olie og æg i Ultimate Røreskål 1 l. Sæt låget på og ryst godt.

  4. Hæld indholdet af 1 l-skålen over i 3,5 l-skålen med de tørre ingredienser. Sæt låg på skålen og ryst fra side til side 10 gange, skift derefter op og ned og fra side til side i 1 min., eller indtil du ikke hører nogen lyd.

  5. Fjern låget og færdiggør dejen ved at røre rundt, indtil du har en ensartet blanding.

  6. Lav 8 til 10 runde boller på Silikone Bageunderlag med kant med Multi Scoop (Mellem Scoop).

  7. Sæt bagepladen på næstnederste niveau i ovnen og bag i ca. 25 min., eller indtil de er gyldenbrune.

  8. Lad afkøle i 15 min. inden servering.

 
Top