Chokoladeboller
Fremgangsmåde
Ingredienser
8 boller
- 200 g hvedemel
- 75 g sukker
- 5 ml bagepulver (± 1 tsk)
- 60 g hakket chokolade
- 75 ml mælk (animalsk eller plantebaseret) (±5 spsk)
- 50 ml vegetabilsk olie (±3 spsk)
- 1 æg
- Olie til pensling
Forberedelse
10 min.Tilberedning
25 min.Hviletid
15 min.Sværhedsgrad
NemFremgangsmåde
-
Forvarm ovnen til 190 °C uden varmluft.
-
I Ultimate Røreskål 3,5 l blandes mel, sukker, bagepulver og hakket chokolade. Sæt låget på skålen og ryst for at blande.
-
Tilsæt mælk, olie og æg i Ultimate Røreskål 1 l. Sæt låget på og ryst godt.
-
Hæld indholdet af 1 l-skålen over i 3,5 l-skålen med de tørre ingredienser. Sæt låg på skålen og ryst fra side til side 10 gange, skift derefter op og ned og fra side til side i 1 min., eller indtil du ikke hører nogen lyd.
-
Fjern låget og færdiggør dejen ved at røre rundt, indtil du har en ensartet blanding.
-
Lav 8 til 10 runde boller på Silikone Bageunderlag med kant med Multi Scoop (Mellem Scoop).
-
Sæt bagepladen på næstnederste niveau i ovnen og bag i ca. 25 min., eller indtil de er gyldenbrune.
-
Lad afkøle i 15 min. inden servering.