Kartoffelvafler med bacon og ost
Fremgangsmåde
Ingredienser
8 vafler
- 350 g kartofler
- 1 dl vand
- 90 g blødt smør
- 3/4 dl mælk
- 3 æggeblommer
- 1 knivspids revet muskatnød
- 1/2 tsk salt
- 1/4 tsk peber
- 3 æggehvider
- Topping
- 200 g bacon
- 100 g revet ost
Forberedelse
20 min.Tilberedning
40 min.Sværhedsgrad
MiddelFremgangsmåde
-
Tag bageristen ud af ovnen, placér 2 Silikone Vaffelforme på den og opvarm ovnen til 180°C varmluft.
-
Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker. Tilbered dem i MicroCook Kande 1 l i 10 min. på 600 watt.
Lad dem hvile 3 min. -
Hæld vandet fra og mos kartoflerne med Grøntsagsmoser.
-
Kom kartoflerne i Ultimate Røreskål 4,5 l, tilsæt blødt smør og bland med Dejskraber. Tilsæt dernæst mælk,
æggeblommer, muskatnød, salt og peber og bland igen. -
Pisk æggehviderne stive i Eazy Speedy og vend dem forsigtigt i dejen.
-
Fordel dejen i 2 Silikone Vaffelforme og bag i 20 min. Lad dem afkøle lidt inden de forsigtigt tages ud af
formene og lægges på Silikone Bageunderlag. -
Skær bacon i små stykker med U-series Kokkekniv og tilbered i mikroovn i MicroCook 1,5 l i 4 min. på
600 watt, rør i dem efter 2 min. -
Fordel bacon og revet ost på vaflerne og bag dem yderligere 6 – 8 min. på Silikone Bageunderlaget på
220°C.