Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Forret Hovedret
Tilbage til resultater

Kartoffelvafler med bacon og ost

  • Tupperware Kartoffelvafler med bacon og ost

Fremgangsmåde

Ingredienser

8 vafler

  • 350 g kartofler
  • 1 dl vand
  • 90 g blødt smør
  • 3/4 dl mælk
  • 3 æggeblommer
  • 1 knivspids revet muskatnød
  • 1/2 tsk salt
  • 1/4 tsk peber
  • 3 æggehvider
  • Topping
  • 200 g bacon
  • 100 g revet ost

Forberedelse

20 min.

Tilberedning

40 min.

Sværhedsgrad

Middel




Fremgangsmåde

  1. Tag bageristen ud af ovnen, placér 2 Silikone Vaffelforme på den og opvarm ovnen til 180°C varmluft.

  2. Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker. Tilbered dem i MicroCook Kande 1 l i 10 min. på 600 watt.
    Lad dem hvile 3 min.

  3. Hæld vandet fra og mos kartoflerne med Grøntsagsmoser.

  4. Kom kartoflerne i Ultimate Røreskål 4,5 l, tilsæt blødt smør og bland med Dejskraber. Tilsæt dernæst mælk,
    æggeblommer, muskatnød, salt og peber og bland igen.

  5. Pisk æggehviderne stive i Eazy Speedy og vend dem forsigtigt i dejen.

  6. Fordel dejen i 2 Silikone Vaffelforme og bag i 20 min. Lad dem afkøle lidt inden de forsigtigt tages ud af
    formene og lægges på Silikone Bageunderlag.

  7. Skær bacon i små stykker med U-series Kokkekniv og tilbered i mikroovn i MicroCook 1,5 l i 4 min. på
    600 watt, rør i dem efter 2 min.

  8. Fordel bacon og revet ost på vaflerne og bag dem yderligere 6 – 8 min. på Silikone Bageunderlaget på
    220°C.

 
Top