Risotto med svampe
Fremgangsmåde
Ingredienser
4 personer
- 220 g Arborio-ris (skyllede)
- 530 ml grøntsagsfond*
- 225 g friske champignon (skåret i skiver)
- 1 løg (finthakket)
- 15 ml olivenolie
- 5 ml salt
- 50 g revet parmesanost
Forberedelse
5 min.Tilberedning
15 min.Hviletid
10 min.Sværhedsgrad
NemFremgangsmåde
-
Læg alle ingredienser undtagen parmesanost i Microwave Fast Cooker, rør det godt sammen, læg låget på og luk. Stil i mikrobølgeovn i 15 min. ved 700 watt.
-
Tag den ud af mikrobølgeovnen, og lad den stå med låget på, indtil trykindikatoren falder, ca. 10 min., åbn derefter låget og fjern det.
-
Fjern låget og rør parmesanost i.
*Tip: Traditionelt koges risotto med hvidvin. Erstat eventuelt 1,2 dl grøntsagsfond med hvidvin.