Cæsar pastasalat
Fremgangsmåde
Ingredienser
1 personer
- Kylling
- 1/4 spsk worcestershire sauce
- 1/4 spsk solsikkeolie
- 1/2 tsk sennep
- 1 kyllingebryst
- salt og peber
- Salat
- 2 spsk cæsardressing
- 1 håndfuld romainesalat
- 2 håndfulde pasta, kogt
- 1 håndfuld cherrytomater
- 1 hårdkogt æg, skåret ud
- 1 spsk parmesan
- 1-2 håndfulde crutoner
Forberedelse
15 min.Tilberedning
20 min.Sværhedsgrad
NemFremgangsmåde
-
Forvarm ovnen til 250°C.
-
Bland worcestershire sauce, olie og sennep sammen. Brug Bagepensel til at pensle kyllingen med marinaden. Placér kyllingen i UltraPro Oval 2 l og krydr med salt og peber. Sæt låget på og sæt den i ovnen i 15-20 min. Lad kyllingen køle ned, inden du skærer den i skiver.
-
Skyl romainesalaten og slyng salaten vha. Spinning Chef. Brug U-series Kokkekniv til at skære salaten i strimler. Halvér cherrytomaterne.
-
Byg din salat op i Universal Jar 8,25 dl:
- Cæsardressing i bunden (https://www.tupperware.dk/opskrifter/24129/C%C3%A6sardressing)
- Romainesalat
- Pasta
- Cherrytomater
- Æg
- Kylling
- Parmesan
-
Opbevar crutonerne i låget, indtil salaten skal spises. Sæt låget på og shake. Spis fra Universal Jar 8,25 dl, eller vend salaten ud på en tallerken.
Tip: Undgå madspild og brug brødrester til at lave hjemmelavede crutoner.