Tilbage til resultater
Omvendt spidskålssalat
Fremgangsmåde
Ingredienser
1 personer
- 2 spsk olivenolie
- 1 spsk grøn basilikumpesto
- 1 håndfuld spidskål
- 1 håndfuld gulerodsstrimler
- 2 håndfulde feldsalat
- 2 spsk speltkerner, kogt
- 2 spsk feta
- 2 spsk granatæblekerner
Forberedelse
10 min.Sværhedsgrad
NemFremgangsmåde
-
Snit spidskål med SuperSonic Chopper Stor, og lav gulerodsstrimler med Universal Grøntsagsskræller.
-
Byg din salat op i denne rækkefølge:
- Olivenolie og pesto i bunden
- Spidskål, gulerod og feldsalat
- Speltkerner
- Feta
- Granatæblekerner
-
Sæt låget på og stil på køl. Når salaten skal spises, vendes det ud på en tallerken. Pestoen og olien vil flyde ud over salaten og smøre den ind.
Tip: Top med hakkede nødder, f.eks. saltede mandler. Du kan også tilføje protein som kylling.