Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Salat
Tilbage til resultater

Omvendt spidskålssalat

  • Tupperware Omvendt spidskålssalat Spidskålssalat

Fremgangsmåde

Ingredienser

1 personer

  • 2 spsk olivenolie
  • 1 spsk grøn basilikumpesto
  • 1 håndfuld spidskål
  • 1 håndfuld gulerodsstrimler
  • 2 håndfulde feldsalat
  • 2 spsk speltkerner, kogt
  • 2 spsk feta
  • 2 spsk granatæblekerner

Forberedelse

10 min.

Sværhedsgrad

Nem




Fremgangsmåde

  1. Snit spidskål med SuperSonic Chopper Stor, og lav gulerodsstrimler med Universal Grøntsagsskræller.

  2. Byg din salat op i denne rækkefølge:

    • Olivenolie og pesto i bunden
    • Spidskål, gulerod og feldsalat
    • Speltkerner
    • Feta
    • Granatæblekerner
  3. Sæt låget på og stil på køl. Når salaten skal spises, vendes det ud på en tallerken. Pestoen og olien vil flyde ud over salaten og smøre den ind.

Tip: Top med hakkede nødder, f.eks. saltede mandler. Du kan også tilføje protein som kylling.

 
Top