Græsk pastasalat
Fremgangsmåde
Ingredienser
1 personer
- 110 g pasta (farfalle eller fusilli)
- 30 ml citron/oregano-dressing*
- 30 g cherrytomater
- 40 g udstenede kalamataoliven
- 40 g agurk uden kerner
- 40 g peberfrugt
- 1 spsk rødløg
- 40 g fetaost
- 1 spsk persille
- *Citron/oregano-dressing:
- 80 ml olivenolie
- 1 fed hvidløg
- 2 tsk tørret oregano
- 1 spsk citronsaft
- 60 ml rødvinseddike
- 1/4 tsk salt
Forberedelse
10 min.Sværhedsgrad
NemFremgangsmåde
-
Kog pastaen iht. instruktionerne på emballagen, lad den dryppe af og afkøle.
-
Citron/oregano-dressing: Tilføj alle ingredienserne i SuperSonic Chopper Lille. Sæt låget på, og træk i snoren for at blande ingredienserne.
-
Hæld dressingen i Universal Jar 8,25 dl og arrangér derefter salaten i lag, først tomater, derefter peberfrugt, agurk, oliven, rødløg, fetaost og pasta. Slut af med persille øverst.
-
Sæt låget på, og sæt den i køleskabet, indtil det er spisetid.
-
Når du er klar til at servere, rystes alle ingredienserne godt sammen. Hæld salaten i en skål, eller spis den fra beholderen.