Salat med kylling/karry
Fremgangsmåde
Ingredienser
1 personer
- 130 g quinoa
- 2 spsk karrypasta efter eget valg
- 2 spsk kokosmælk
- 2 udbenede kyllingelår
- 60 g rødkål
- saften fra 1 lime
- 1 tsk sesamfrø
- 1 spsk koriander
- 1 spsk peanuts
- 60 ml karrydressing*
- *Karrydressing
- 60 ml cremefraiche
- 5 ml karrypulver
- 1/2 tsk salt
- peber
Forberedelse
10 min.Tilberedning
10 min.Hviletid
40 min.Sværhedsgrad
NemFremgangsmåde
-
Tilbered quinoa i Stor EasyRice i mikrobølgeovnen i ca. 10-12 min.
-
I mellemtiden blandes karrypasta og kokosmælk grundigt i Ultimate Røreskål 3,5 l. Anbring kyllingelårene i skålen, og rør rundt, til de er dækket helt med blandingen. Lad dem marinere i 30 min.
-
Bland rødkål, limesaft og sesamfrø i en lille skål, og sæt blandingen til side.
-
Tilbered kyllingelårene i ca. 8-10 min. ved hjælp af MicroPro Grill. Lad dem derefter køle af. Når de er afkølet, skæres de i tern.
-
I Universal Jar 8,25 dl arrangeres salaten i lag, start med quinoa, derefter kål, kylling i karry og koriander. Slut af med peanuts øverst.
-
Karrydressing: Put alle ingredienserne i SuperSonic Chopper Lille. Sæt låget på, og træk i snoren, indtil ingredienserne er blandet.
-
Hæld dressingen i låget, som fastgøres godt til Universal Jar. Sæt det i køleskabet, indtil det skal spises.
-
Når du er klar til at servere, tilsættes dressingen, låget lukkes godt, og alle ingredienserne rystes sammen. Hæld salaten i en skål, eller spis den fra beholderen.