No Bake Choco-Coco Macaroons
Fremgangsmåde
Ingredienser
30 macaroons
- 12 store scoops kokosmel (±240 g)
- 1 dåse kondenseret mælk (400 g)
- 3 store scoops mælke- eller mørk chokolade hakket i store stykker (±135 g)
- 1 lille scoop kokosolie (±15 ml)
Forberedelse
10 min.Tilberedning
2 min.Hviletid
45 min.Sværhedsgrad
NemFremgangsmåde
-
Tilføj kokosmel og kondenseret mælk i Ultimate Røreskål 3,5 l. Bland det godt sammen vha. Lille Dejskraber, så det har en klistret konsistens.
-
Brug Multi Scoops lille ske til at forme halvrunde kokoskugler og placér dem i FreezerSmart Lav 2,25 l.
-
Sæt FreezerSmart i fryseren i 30 min.
-
Tilføj chokolade og kokosolie i MicroCook Kande 1 l og sæt låg på. Placér kanden i mikrobølgeovnen i ca. 2-2,5 min. ved 360 watts. Lad det stå i 1 min. Rør rundt, til det er jævnt. Hvis chokoladen ikke er smeltet, sæt kanden i mikrobølgeovnen med 30 sekunders interval, indtil den er smeltet.
-
Tag en kokoskugle ad gangen, dyp toppen i chokolade, og sæt dem tilbage i FreezerSmart.
-
Stil kokoskuglerne på frys i 15 min. for at størkne eller på køl, indtil de er klar til servering.