Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Brød
Tilbage til resultater

Focaccia - Med kartoffel og rosmarin

  • Tupperware Focaccia - Med kartoffel og rosmarin ultimate-mixing-bowl-focaccia-03.jpg

Fremgangsmåde

Ingredienser

4 personer

  • 2 dl lunkent vand
  • 1/2 tsk salt
  • 15 g gær
  • 350 g hvedemel
  • Fyld
  • 2 spsk Olivenolie (til servering)
  • 2 friske rosmarinstilke
  • 1.5 tsk flagesalt
  • 1 kartoffel i tynde skiver skåret på MandoJunior

Forberedelse

15 min.

Tilberedning

30 min.

Hviletid

40 min.

Sværhedsgrad

Nem




Fremgangsmåde

  1. Rør gær ud i lunkent vand i Ultimate Røreskål 3,5 l og tilsæt derefter salt.

  2. Tilsæt mel lidt ad gangen under omrøring. Sæt låget på og pift låget, så overflødig luft kommer ud. Stil den

    klistrede dej til hævning. Sæt skålen i lunkent vand. Låget popper op, når dejen er færdig med at hæve. Det tager ca. 20-30 min.

  3. Tag ovnristen ud af ovnen og forvarm ovnen til 200°C varmluft. Placér Silikone Rektangulærform på den kolde rist.

  4. Slå dejen hurtigt ned og fordel den i bageformen.

  5. Lav dybe huller i dejen med 2 fingre. Pensl dejen med olivenolie, fordel kartoffelskiverne og rosmarinkviste og drys med flagesalt.

  6. Bages på den midterste rille i ovnen i ca. 30 min. ved 200°C.

  7. Lad foccacia’en afkøle i formen i ca. 10 min., inden du tager den op. Servér lun til f.eks. en lasagne eller som del af en tapas.

 
Top