Key Lime Mousse
Fremgangsmåde
Ingredienser
4 personer
- 100 g grahamskiks (ca. 10 kiks)
- 25 g smør (koldt og skåret i tern)
- 220 g flødeost
- 140 ml sødet kondenseret mælk
- 150 g græsk yoghurt eller yoghurt naturel
- 4 lime, saften heraf (ca. 60 ml)
- Til servering
- Skal af 1 lime
- flødeskum
Forberedelse
15 min.Sværhedsgrad
NemFremgangsmåde
-
Kom grahamskiks og smør i SuperSonic Chopper Stor med knivindsats, sæt låg på og træk i snoren, indtil det er finthakket. Hæld blandingen i Junior Røreskål ved hjælp af Dejskraber, og sæt den til side.
-
Mousse: Kom flødeost, kondenseret mælk og yoghurt i en ren SuperSonic Chopper Stor med piskeindsats. Sæt låg på og træk i snoren, indtil det er rørt helt sammen.
-
Sæt tragten fast på låget i lukket position. Hæld limesaft ned i tragten og drej til åben position. Træk i snoren for at blande saften ind i moussen.
-
Til serveringen: Fordel kikseblandingen ligeligt i 4 glas og fordel derefter limemoussen ovenpå kikselaget. Top med flødeskum og limeskal.
Du kan lave moussen i forvejen og gemme den op til 3 dage i en lufttæt beholder, f.eks. Rundletter, i køleskabet.