Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Dessert Kager
Tilbage til resultater

Pavlova med Mascarponecreme & passionsfrugtcurd

  • Tupperware Pavlova med Mascarponecreme & passionsfrugtcurd

Fremgangsmåde

Ingredienser

10 personer

  • Pavlova
  • 6 æggehvider ved stuetemperatur
  • 300 g sukker
  • 2 tsk majsstivelse
  • 1.5 tsk hvid eddike
  • Passionsfrugtcurd
  • 6 æggeblommer
  • 140 g sukker
  • 125 g smør
  • 1 citron, saft og skal
  • 170 g passionsfrugtpuré
  • Mascarponecreme
  • 500 g mascarpone
  • 1.2 l piskefløde
  • Korn fra 1 vaniljestang
  • 125 g hindbær
  • 2 spsk flormelis
  • Til servering
  • Friske bær
  • Mørk chokolade

Forberedelse

20 min.

Tilberedning

105 min.

Hviletid

Sværhedsgrad

Middel




Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen til 120°C.

  2. Tilføj 3 æggehvider i EZ Speedy, og pisk dem stive (indtil der dannes toppe). Tilsæt gradvist 150 g sukker, imens du pisker.

  3. Tilsæt 1 tsk. majsstivelse, og pisk det i æggehviderne.

  4. Tilsæt halvdelen af eddiken gennem tragten og pisk, indtil det er stift og blankt. Fordel massen på Silikone Bageunderlag med kant og form marengsen.

  5. Gentag trin 2-4 med resten af pavlova-ingredienserne, så du har to stk. bageunderlag med marengs.

  6. Bag i 1 time og 45 minutter. Sluk for ovnen, og lad den afkøle (minimum en time), før du åbner ovnen.

  7. Bland i mellemtiden ingredienserne til passionsfrugtcurd i MicroCook Kande 1 l. Varm ingredienserne i mikrobølgeovnen på 600 W i 5 minutter, mens der piskes efter hvert minut.

  8. Pisk halvdelen af mascarponen, piskefløden og vaniljekornene i en ren EZ Speedy, indtil det er stift og tykt. Put det i en skål og gentag med den anden halvdel.

  9. Mos hindbær og flormelis, og vend det i cremeblandingen.

  10. Saml din pavlova: Tag en marengsbund, tilføj halvdelen af mascarponecreme, bær og passionsfrugtcurd på bunden. Læg den anden marengsbund ovenpå og top med resten af cremen, bær og passionsfrugtcurd. Afslut med hakket chokolade.

 
Top