Mini croissant med skinke og ost
Fremgangsmåde
Ingredienser
16 stk
- 1 butterdej
- 1 æggeblomme
- 15 ml mælk
- 3 skiver skinke
- 30 g ost, f.eks. gruyère
- Vand til at lukke croissanterne
Forberedelse
15 min.Tilberedning
12 min.Sværhedsgrad
NemFremgangsmåde
-
Forvarm ovnen til 200° C.
-
Fold dejen over Croissant Maker og brug Multikagerullen til at rulle over dejen, så den skæres ud i trekanter.
-
Brug Croissant Maker Skeen til at skære overskydende dej fra kanten fra.
-
Fordel lidt vand på spidsen af hver trekant, så du kan lukke dem senere, når de er fyldt.
-
Brug Croissant Maker Skeen til at fordele 1 ske af fyld på hver trekant.
-
Løft dejen forsigt fra den brede ende af trekanten, og rul den mod spidsen. Jo strammere der rulles, jo bedre bliver det endelige resultat. Gør det samme med de resterende trekanter.
-
Placer croissanterne på Silikone Bageunderlag med kant. Fordel dem jævnt på bageunderlaget, da de vil hæve under bagningen.
-
Pensl croissanterne med æggeblommer ved hjælp af Bagepensel.
-
Bag croissanterne i ovnen i 10-12 min.