Tilbage til resultater
Koldbrygget mokka
Fremgangsmåde
Ingredienser
1 personer
- Mokka
- 60 ml koldbrygget koncentreret kaffe
- 1/2 spsk usødet kakaopulver
- 1/2 tsk ahornsirup
- 60 ml mælkeprodukt efter smag (mælk, mandelmælk, fløde, osv.)
- 1 knivspids En knivspids kanel, valgfrit
- Koncentreret kaffe
- 125 g groftmalet kaffe
- Vand (min. 1°C - maks. 25°C)
- Til servering
- Isterninger
Forberedelse
5 min.Sværhedsgrad
NemFremgangsmåde
-
Koldbrygget mokka
- Kom alle ingredienserne i Eazy Shaker 3,5 dl, sæt låg på og ryst, indtil det er blandet sammen.
- Hæld over is og servér
-
Koncentreret koldbrygget kaffe
- Isæt metalfilteret i Karaflen tilhørende Cold Brew, fyld op med groftmalet kaffe til opfyldningsstregen for koncentreret kaffe.
- Hæld langsomt vandet i karaflen. Fyld op til vandopfyldningsstregen (der hvor metalfilteret møder plasttragten).
- Sæt på køl i 8-12 timer.
- Fjern filteret og hæld kaffegrumsen ud.