Thai-salat med risnudler
Fremgangsmåde
Ingredienser
4 personer
- 250 g tynde risnudler
- 1 rød peberfrugt
- 1 agurk
- 300 g kogte rejer eller kogt kylling
- 8 stilke koriander
- 3 spsk sesamkerner
- 45 ml riseddike
- 60 ml sojasovs
- 3 spsk sesamolie
- Chilipulver eller flager af rød peberfrugt efter smag
Forberedelse
20 min.Hviletid
5 min.Sværhedsgrad
NemFremgangsmåde
-
Kom risnudlerne i Ultimate Røreskål 3,5 l. Dæk nudlerne med varmt vand 60-70 °C (ikke kogende).
-
Lad stå i 5 min. Hæld vandet fra vha. Splash Guard. Skyl med koldt vand, og hæld vandet fra igen.
-
Skær peberfrugten i tynde skiver. Brug Handy Spiralizer til at skære agurken til grøntsagsspaghetti. Skær rejer eller kylling i tynde skiver.
-
Bland alle ingredienserne med de afdryppede risnudler i Ultimate Røreskål 3,5 l. Luk til og ryst godt igennem for at sikre, at alt er godt blandet sammen.
-
Sæt på køl indtil servering.