Småkager med farvede ruder
Fremgangsmåde
Ingredienser
40 kager
- 150 g hvedemel
- 50 g sukker
- 100 g smør
- 1 knivspids salt
- 1 æggeblomme
- 20 vingummibamser
Forberedelse
20 min.Tilberedning
10 min.Hviletid
30 min.Sværhedsgrad
NemFremgangsmåde
-
Blend mel, sukker, smør, salt og æggeblomme i SuperSonic Chopper Stor. Fjern knivindsatsen, ælt blandingen med hånden og saml dejen til en sammenhængende masse
-
Læg dejen i Mini Rundlet 6 dl, og lad den stå i køleskabet i 30 min.
-
Forvarm ovnen til 180°c (ikke varmluft).
-
Strø Dejunderlag med lidt mel, rul da dejen med Multikagerulle, som er fyldt med koldt vand, og hvorpå der er skruet 3 mm Kageudstikkere. Såfremt dejen er klæbrig, tilfør da mere mel, så den ikke klæber til dejunderlaget.
-
Udstik småkagerne og placér de udstukne småkager på to Silikone Bageunderlag med kant (sæt dem på kolde bageplader).
-
Skær eller udstik det midterste af småkagerne. Skær vingummibamserne over i to og placér et stykke vingummi i midten af hvert stykke dej.
-
Bag hver plade for sig i 8-10 min. Lad småkagerne køle helt af, inden de fjernes fra Bageunderlag.