Te-dampet torsk og forårsgrøntsager
Fremgangsmåde
Ingredienser
6 personer
- 3 gulerødder
- 12 forårsløg
- 12 g røget sort te (eller Earl Grey)
- 1 tsk havsalt
- 600 g tyk frisk torskefilet
- 1 bundt radiser
- peber
- Olivenolie (til servering)
Forberedelse
15 min.Tilberedning
12 min.Hviletid
5 min.Sværhedsgrad
NemFremgangsmåde
-
Hæld 4 dl vand og 10 g sort te i bunden af Beholderen tilhørende Micro Urban Large.
-
Skyl og skræl gulerødderne og pil forårsløgene. Lav spaghetti af gulerødderne på Handy Spiralizer. Skær forårsløgene i halve på langs og læg dem og gulerodsspaghetti i det Høje Dørslag tilhørende Micro Urban Large.
-
Hak 2 g af den sorte te i SuperSonic Chopper Lille. Fjern knivindsatsen og tilsæt havsalt til teen. Skær torskefileten i seks stykker, gnid dem med denne blanding og læg dem i det Lave Dørslag tilhørende Micro Urban Large.
-
Læg begge dørslag på Beholderen, læg låg på og tilbered i mikrobølgeovnen i 12 min. ved 900 watt. Lad hvile i 5 min.
-
Skær radiserne i skiver på SpeedyMando.
-
Server torsken med de kogte grøntsager og de skiveskårede radiser. Smag til med peber og stænk med olivenolie.