Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Hovedret
Tilbage til resultater

Te-dampet torsk og forårsgrøntsager

  • Tupperware Te-dampet torsk og forårsgrøntsager

Fremgangsmåde

Ingredienser

6 personer

  • 3 gulerødder
  • 12 forårsløg
  • 12 g røget sort te (eller Earl Grey)
  • 1 tsk havsalt
  • 600 g tyk frisk torskefilet
  • 1 bundt radiser
  • peber
  • Olivenolie (til servering)

Forberedelse

15 min.

Tilberedning

12 min.

Hviletid

5 min.

Sværhedsgrad

Nem




Fremgangsmåde

  1. Hæld 4 dl vand og 10 g sort te i bunden af Beholderen tilhørende Micro Urban Large.

  2. Skyl og skræl gulerødderne og pil forårsløgene. Lav spaghetti af gulerødderne på Handy Spiralizer. Skær forårsløgene i halve på langs og læg dem og gulerodsspaghetti i det Høje Dørslag tilhørende Micro Urban Large.

  3. Hak 2 g af den sorte te i SuperSonic Chopper Lille. Fjern knivindsatsen og tilsæt havsalt til teen. Skær torskefileten i seks stykker, gnid dem med denne blanding og læg dem i det Lave Dørslag tilhørende Micro Urban Large.

  4. Læg begge dørslag på Beholderen, læg låg på og tilbered i mikrobølgeovnen i 12 min. ved 900 watt. Lad hvile i 5 min.

  5. Skær radiserne i skiver på SpeedyMando.

  6. Server torsken med de kogte grøntsager og de skiveskårede radiser. Smag til med peber og stænk med olivenolie.

 
Top