Græskarmuffins
Fremgangsmåde
Ingredienser
12 muffins
- 4 æg
- 250 g sukker
- 250 g smeltet smør
- 450 g græskar
- 380 g hvedemel
- 2 tsk bagepulver
- 1 tsk salt
- 1 spsk kanel
- Evt. pecan- eller valnødder som topping
Forberedelse
5 min.Tilberedning
20 min.Hviletid
10 min.Sværhedsgrad
NemFremgangsmåde
-
Forvarm ovnen til 180⁰C.
-
Sæt Silikone Cupcakeform på en kold ovnrist og sæt til side.
-
Rør æg og sukker sammen i Junior Røreskål 3 l med Plast Piskeris II. Tilsæt smør og græskarmos. Pisk sammen, til dejen er jævn.
-
Brug Dejskraber til at vende de resterende ingredienser i dejen.
-
Fordel dejen i Silikone Cupcakeformen og bag muffinsene i 20 minutter, til de er gyldne.
-
Tag muffinsene ud af ovnen ved hjælp af Silikone Ovnhandsker. Lad kagerne hvile i 10 min., før du tager kagerne ud af formen.
Tip! Dekorér med frosting og lav uhyggelige halloween-cupcakes!