Gullasch
Fremgangsmåde
Ingredienser
4 personer
- 600 g oksebov skåret i stykker à 5 cm
- 2 spsk dijonsennep
- 2 spsk hvedemel
- 2 spsk paprika
- Salt og peber
- 2 fed hvidløg, presset
- 1 løg, hakket
- 4 dl varm kyllingebouillon
- 1 spsk tomatpuré
Forberedelse
15 min.Tilberedning
30 min.Hviletid
15 min.Sværhedsgrad
MiddelFremgangsmåde
-
Placer oksekødstykkerne i MicroWave Fast Cooker. Hæld først sennep, så mel og til sidst paprika, salt og peber over.
-
Tilsæt presset hvidløg, hakket løg, salt og peber og rør godt rundt.
-
Tilsæt den varme kyllingebouillon og tomatpuré og rør, til det er blandet godt sammen (sørg for, at kødet er dækket af væsken).
-
Luk og lås låget og tilbered i mikrobølgeovnen i 30 min. ved 900 watt.
-
Lad retten hvile i 15 min., før du åbner, så trykket kan udlignes. Servér med kartofler.