Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Hovedret
Tilbage til resultater

Gullasch

  • Tupperware Gullasch

Fremgangsmåde

Ingredienser

4 personer

  • 600 g oksebov skåret i stykker à 5 cm
  • 2 spsk dijonsennep
  • 2 spsk hvedemel
  • 2 spsk paprika
  • Salt og peber
  • 2 fed hvidløg, presset
  • 1 løg, hakket
  • 4 dl varm kyllingebouillon
  • 1 spsk tomatpuré

Forberedelse

15 min.

Tilberedning

30 min.

Hviletid

15 min.

Sværhedsgrad

Middel




Fremgangsmåde

  1. Placer oksekødstykkerne i MicroWave Fast Cooker. Hæld først sennep, så mel og til sidst paprika, salt og peber over.

  2. Tilsæt presset hvidløg, hakket løg, salt og peber og rør godt rundt.

  3. Tilsæt den varme kyllingebouillon og tomatpuré og rør, til det er  blandet godt sammen (sørg for, at kødet er dækket af væsken).

  4. Luk og lås låget og tilbered i mikrobølgeovnen i 30 min. ved 900 watt.

  5. Lad retten hvile i 15 min., før du åbner, så trykket kan udlignes. Servér med kartofler.

 
Top