Uimodståelig Cheesecake
Fremgangsmåde
Ingredienser
5 personer
- 75 g grahamskiks
- 2 spsk sukker
- 1/8 ml stødt kanel
- 45 g smeltet smør
- Til fyldet
- 225 g flødeost, blød
- 120 g sukker
- 1 ml vanilje-ekstrakt
- 1.25 dl piskefløde
- 1 knivspids salt
- Til servering
- Citronskiver og lemon coulis
- Valgfri topping
- Hakkede nødder
Forberedelse
15 min.Tilberedning
8 min.Hviletid
1Sværhedsgrad
MiddelFremgangsmåde
-
Fyld grahamskiks, sukker og kanel i SuperSonic Chopper Stor med Knivindsats. Læg låg på og hak, til grahamskiksene er fint hakket. Tilsæt smør og hak igen, til du har en jævn masse.
-
Placér MicroPro Ring i basen tilhørende MicroPro Grill og fyld Ringen med grahamskiks-blandingen. Mos med Grøntsagsmoser, til du har et jævnt lag.
-
Sæt låget på i høj position og bag i mikrobølgeovnen i 8 min. ved 600 watt. Lad kagen køle af, før du fjerner ringen. Når den er helt kold, flyt den til FreezerSmart Lav 2,25 l sammen med MicroPro Ring og stil til side.
-
Lav fyldet: Hæld alle ingredienser bortset fra piskefløden i den rene SuperSonic Chopper Stor med Piskeindsats. Læg låg på og pisk, til du har en ensartet masse. Sæt det til side.
-
Hæld piskefløden i Eazy Speedy, læg låg på og pisk, indtil den er stiv. Hæld den piskede fløde i flødeostblandingen – i ExtraChef - og fold det forsigtigt sammen med Dejskraber, indtil det er blandet.
-
Læg et lag af flødeostblandingen oven på grahamskiks-kagebunden med Dejskraber. Luk tæt og sæt FreezerSmart Lav 2,25 l i fryseren i en time.
-
Lad hvile i 5 min. ved stuetemperatur, inden den tages ud af formen. Brug en Dejskraber til at frigøre cheesecaken fra FreezerSmart Lav 2,25 l.
-
Pynt med lemon coulis og citronskiver, evt. også hakkede nødder.