Stegt Fyldt Kylling
Fremgangsmåde
Ingredienser
8 personer
- 200 g gingerbread
- 350 g kogte kastanjer (dåse)
- 200 g hakket svinekød
- 2 små kyllinger (± 1,6 kg hver)
- 3 spsk brandy/ cognac
- 50 g smør
- Salt og peber
- Cocktailpinde eller tandstikker uden smag
Forberedelse
15 min.Tilberedning
105 min.Hviletid
15 min.Sværhedsgrad
MiddelFremgangsmåde
-
Forvarm ovnen til 200°C varmluft.
-
Skær gingerbread ud i meget små stykker ved hjælp af U-series Savtakket Universalkniv.
-
Hak 250 g (af de 350 g) kastanjer groft i SuperSonic Chopper Stor.
-
Bland stykkerne af gingerbread med hakkede kastanjer, hakkekød, salt og peber i Junior Røreskål 3 l.
-
Fyld kyllingerne med gingerbread- blandingen og brug cocktailpindene til at lukke kyllingerne med.
-
Placér kyllingerne i UltraPro Rund 5 l og hæld brandy over. Fordel små stykker smør ovenpå. Smag til med salt og peber og fordel de resterende kastanjer (100 g) rundt om kyllingerne.
-
Læg låg på og steg i 1 time og 30 min. Fjern låget og steg videre i 15 min.
-
Tag retten ud af ovnen og lad hvile i 15 min. med låget på.