Tilbage til resultater
Minestrone suppe
Fremgangsmåde
Ingredienser
- 4 personer
- 1 løg
- 4 fed hvidløg
- 2 gulerødder
- 1 stængel bladselleri
- 2 bagekartofler
- ½ l hønsebouillon
- 2 dåser flåede, hakkede tomater
- 3 laurbærblade
- 1 tsk tørret basilikum
- 1 tsk tørret oregano
- 2 dl frosne ærter
- Salt og peber
Forberedelse
10 min.Tilberedning
20 min.Sværhedsgrad
MiddelFremgangsmåde
Hak løg og hvidløg i Herb Chopper og kom det i MicroWave Trykkoger II.
Skær de øvrige grøntsager i tern i mundrette stykker og kom i trykkogeren.
Kom de resterende ingredienser (undtagen frosne ærter) i og tilbered i 20 min. på 900 watt. Lad retten hvile 5 – 10 min.
Rør de frosne ærter i og lad retten hvile endnu 5 min.
Tip:
Server evt. suppen med ristet bacon og revet parmesan.