Kagecreme
Fremgangsmåde
Ingredienser
1 portion
- 2 spsk sukker
- 1 æg
- 1 tsk vaniljesukker
- 1 spsk majsstivelse
- 2.5 dl mælk
Forberedelse
10 min.Tilberedning
3 min.Sværhedsgrad
NemFremgangsmåde
-
Kom sukker, æg, vaniljesukker og majsstivelse i MicroCook Kande 1 l. Rør godt rundt i massen med Piskeris , læg låg på og tilbered i mikrobølgeovn i 20 sek ved 600 watt.
-
Rør rundt i massen med Piskeris. Hæld mælken i Kanden, rør igen rundt, læg låg på og tilbered i mikrobølgeovn i 1,5 min. ved 800 watt.
-
Tag Kanden ud af mikrobølgeovnen og rør rundt. Sæt Kanden tilbage i mikrobølgeovnen med låg på og tilbered i yderligere 1,5 min. ved 800 watt.
-
Cremen har nu været kogt op og er stivnet, men vaniljen er måske ikke helt fordelt, så rør den godt igennem.
-
Afkøl kagecremen før den benyttes som fyld mellem lagene i f.eks. en lagkage.