Gaspacho
Fremgangsmåde
Ingredienser
- 500 g tomater
- 1 fed hvidløg
- 200 g rød peberfrugt
- 10 basilikumblade
- 1/2 dl hvidvinseddike
- 3/4 dl olivenolie
- Salt og peber
Forberedelse
10 min.Sværhedsgrad
NemFremgangsmåde
-
Skræl tomaterne og pil hvidløget. Skræl peberfrugten og fjern kernerne.
-
Hak først peberfrugt, basilikum og hvidløg i Extra Chef. Tilfør tomaterne og fortsæt med at hakke.
-
Hæld eddike, salt og peber og hak lidt mere. Hvis konsistensen er for tyk til din smag, tilføj da lidt vand.
-
Køl i køleskabet - eller fryseren hvis du har travlt - og server iskold, som en suppe med ske eller som sunde ‘shots’ i små ‘shotsglas’.
TIP! Smid ikke skrællerne ud – frys dem ned og brug dem i en gryderet.