Søde og sprøde honningkugler
Fremgangsmåde
Ingredienser
4 personer
- Til dejen
- 30 g smør
- 2 spsk honning
- 2 spsk hvedemel
- 1 æg
- Til fyldet
- 15 g pinjekerner, mandler eller pistacienødder
- 1 spsk honning
- 12 træspyd
Forberedelse
15 min.Tilberedning
16 min.Hviletid
10 min.Sværhedsgrad
NemFremgangsmåde
-
Tag bagepladen ud af ovnen og forvarm til Th 5 / 150°C ved konvektion. Fyld smørret i MicroCook Kande 1 l, dæk over og giv det 40 sek. ved 360 watt i mikrobølgeovnen. Lad det hvile i 30 sekunder.
-
Tilsæt 2 spsk honning, mel, æg og bland ved hjælp af Piskeris. Placer Silikone Kuppelform på den kolde bageplade og fordel blandingen jævnt i de 24 fordybninger.
-
Bages i ca. 15 min. Lad hvile i 10 min. før de tages ud af formen.
-
Hak pinjekernerne med Herb Chopper. Fjern knivbladene og tilsæt 1 spsk honning og rør sammen med Lille Dejskraber. Saml kuplerne med denne blanding og sæt dem på træspyddene.
En blød kugle af dej med sødt og sprødt fyld… lyder det ikke som den himmelske smag, din mund har ventet på? Så tag dine Silikone Mini Kuppelform ud og overrask alle med disse søde små snacks!
Eller vil du hellere have noget, der er mere salt og krydret? Så tag et kig på vores tre salte varianter af disse mini pops.