Kylling med kokosmælk
Fremgangsmåde
Ingredienser
3 personer
- 1 rødløg
- 2 fed hvidløg
- 1 dl yoghurt naturel
- 1 spsk limesaft
- 1 usprøjtet lime
- 1 spsk stødt gurkemeje
- 1 spsk stødt koriander
- 1 tsk stødt spidskommen
- 1 tsk rød chilipulver
- 1 tsk salt
- Kød
- 600 g kyllingebrystfilet
- 3 dl grøntsagsbouillon
- 1 spsk majsstivelse
- Ved servering:
- 1 dl kokosmælk
- 2 spsk kokosmel
Forberedelse
20 min.Tilberedning
10 min.Hviletid
5 min.Sværhedsgrad
MiddelFremgangsmåde
-
Hak og bland alle ingredienserne til saucen godt sammen i SuperSonic Chopper Stor.
-
Skær kyllingebryst i mindre, lige store stykker med U-series Kokkekniv og kom dem i bunden af MicroWave Fast Cooker.
-
Hæld saucen over, og rør blandingen sammen med Dejskraber. Lad kyllingen marinere i 10 min.
-
Tilsæt grøntsagsbouillon og majsstivelse, og rør rundt igen.
-
Tilbered retten i mikrobølgeovnen i 10 min. ved 900 watt og lad retten hvile 5 min. før åbning af låget.
-
Rør kokosmælk i sovsen, og drys med kokosmel før servering. Servér med nudler eller ris.