Squash-spaghetti og ekspress-bolognesesauce
Fremgangsmåde
Ingredienser
3 portioner
- Squash-spaghetti
- 700 g squash
- 4 dl vand
- 1 spsk olivenolie
- Salt og peber
- Ekspress-bolognesesauce
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk olie
- 3 spsk koncentreret tomatpuré
- 1 oksebouillonterning
- 1 tsk tørrede krydderier (timian, oregano)
- 250 g hakket oksekød
- 1 tsk sukker
- 400 g hakkede tomater
- Revet parmesan til servering
Forberedelse
20 min.Tilberedning
12 min.Hviletid
5 min.Sværhedsgrad
MiddelFremgangsmåde
-
Squash-spaghetti
Brug Handy Spiralizer med Spaghetti Indsats til at køre spaghetti’er af stykker af squash. -
Hæld 4 dl vand i Beholderen til Micro Urban Large. Placer squashspaghettierne i det Høje Dørslag og sæt det ovenpå Beholderen og dernæst Låget, og tilbered i mikrobølgeovnen i 9-12 min. ved 900 watt (9 min. for at få al dente, 12 min. for at opnå en noget blødere squash).
-
Fjern Låget og tag Dørslaget af Beholderen og lad retten hvile i 5 min.
-
Krydr med salt, peber og olivenolie.
-
Servér squash-spaghetti’en sammen med f.eks. en Ekspress-bolognesesauce og revet parmesan.
-
Ekspress-bolognesesauce
Hak det pillede løg og hvidløg i SuperSonic Chopper Lille. -
Bland løgblandingen med olien i MicroCook Kande 1 l, læg låg på og tilbered i mikrobølgeovnen i 3 min. ved 600 watt.
-
Kom de resterende ingredienser i kanden. Rør grundigt med Piskeris.
-
Læg igen låget på og tilbered i mikrobølgeovnen i 4,5 min. ved 600 watt, rør da rundt og tilbered igen i 4,5 min.
Tips: Du kan også vælge at lave tagliatelle (med Tagliatelle Indsatsen), men hæv da kogetiden med 2 min.