Chili con carne
Fremgangsmåde
Ingredienser
4 personer
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 1 grøn peberfrugt
- 1 Jalapeño (chili)
- 500 g friske tomater
- 1 spsk kakaopulver
- 1 spsk rørsukker
- 500 g hakket oksekød
- 1 dåse røde Kidney bønner (drænet vægt ca. 200 g)
- 1 tsk salt
- Friskkværnet peber
Forberedelse
10 min.Tilberedning
13 min.Sværhedsgrad
MiddelFremgangsmåde
-
Hak løg, hvidløg, peberfrugt og chili i ExtraChef og kom det i MicroWave Trykkoger II.
-
Hak tomater i ExtraChef og kom dem i trykkogeren.
-
Bland de øvrige ingredienser i med Dejskraber. Læg låget på, og tilbered retten 13 minutter i mikroovn ved 900 watt.
-
Lad retten hvile i 10 minutter før åbning af låget.
-
Servér med ris og guacamole.
-
Ønsker du en mere spicy udgave, så tilsæt dette efter hviletiden: 2 spsk tomatpuré, chilipulver efter smag og 25 g mørk chokolade.