Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Forret Brød
Tilbage til resultater

Milde Edderkoppe-mini-pizzaer

  • Tupperware Milde Edderkoppe-mini-pizzaer

Fremgangsmåde

Ingredienser

  • 8 personer

15 g frisk gær

1,25 dl vand

200 g/ 3 1/3 dl hvedemel

1 spsk olivenolie (ca. 15 ml)

½ tsk salt (ca. 3 ml)

½ tsk sukker (ca. 2 ml)

3 spsk tomatsovs (ca. 30 ml)

60 g revet mozzarella

24 g sorte oliven, uden sten

Forberedelse

60 min.

Tilberedning

25 min.

Sværhedsgrad

Middel




Fremgangsmåde

  1. Hæld 1 dl koldt vand og 0,25 dl kogende vand i en Junior Røreskål 3 l og rør gær og vand sammen med Dejskraber.
  2. Hæld mel, olivenolie, salt og sukker i skålen og rør rundt. Ælt dejen med hænderne, indtil den ikke længere klistrer til skålen, tilsæt lidt mere mel, hvis nødvendigt. Luk skålen til, og lad dejen hæve i ca. 30 min.
  3. Forvarm ovnen til 220 °C.
  4. Ælt dejen let, og del den op i 16 portioner. Tryk dem flade ved at trække i dem med hænderne, indtil du har runde skiver med en diameter på ca. 6-7 cm og placér dem på Silikone Bageunderlag med kant (sæt den på en kold bageplade).
  5. Bred lidt tomatsovs ud på hver mini-pizza og drys med mozzarella.
  6. Halvér 8 oliven på langs til kroppen på edderkopperne. Halvér 8 oliven på tværs til hovederne. Sæt dem på pizzaen, og skær til hver af dem 8 strimler på langs, som skal udgøre benene.
  7. Bag dem i ca. 25 min., og lad dem hvile i et par minutter inden servering. 
Top