Tilbage til resultater
Milde Edderkoppe-mini-pizzaer
Fremgangsmåde
Ingredienser
- 8 personer
15 g frisk gær
1,25 dl vand
200 g/ 3 1/3 dl hvedemel
1 spsk olivenolie (ca. 15 ml)
½ tsk salt (ca. 3 ml)
½ tsk sukker (ca. 2 ml)
3 spsk tomatsovs (ca. 30 ml)
60 g revet mozzarella
24 g sorte oliven, uden sten
Forberedelse
60 min.Tilberedning
25 min.Sværhedsgrad
MiddelFremgangsmåde
- Hæld 1 dl koldt vand og 0,25 dl kogende vand i en Junior Røreskål 3 l og rør gær og vand sammen med Dejskraber.
- Hæld mel, olivenolie, salt og sukker i skålen og rør rundt. Ælt dejen med hænderne, indtil den ikke længere klistrer til skålen, tilsæt lidt mere mel, hvis nødvendigt. Luk skålen til, og lad dejen hæve i ca. 30 min.
- Forvarm ovnen til 220 °C.
- Ælt dejen let, og del den op i 16 portioner. Tryk dem flade ved at trække i dem med hænderne, indtil du har runde skiver med en diameter på ca. 6-7 cm og placér dem på Silikone Bageunderlag med kant (sæt den på en kold bageplade).
- Bred lidt tomatsovs ud på hver mini-pizza og drys med mozzarella.
- Halvér 8 oliven på langs til kroppen på edderkopperne. Halvér 8 oliven på tværs til hovederne. Sæt dem på pizzaen, og skær til hver af dem 8 strimler på langs, som skal udgøre benene.
- Bag dem i ca. 25 min., og lad dem hvile i et par minutter inden servering.