Tilbage til resultater
Chokoladesmørepålæg
Fremgangsmåde
Ingredienser
- 6 personer
75 g/1,25 dl hasselnødder
75 g/1 dl mørk chokolade (70% kakao)
110 g margarine
397 g/3 dl sødet kondenseret mælk
Forberedelse
10 min.Tilberedning
12 min.Sværhedsgrad
MiddelFremgangsmåde
- Riv hasselnødderne vha. FusionMaster Rivejern med Groft Rivejern indsats.
- Bræk chokoladen i stykker og del margarinen i store stykker. Kom begge dele i MicroCook Kande 1 l, låg låg på og tilbered i mikrobølgeovnen i 1 min. 30 sek. ved 600 watt. Rør rundt.
- Tilsæt kondenseret mælk og rør rundt. Tilsæt hasselnødderne og rør rundt, indtil blandingen har en ensartet farve og tekstur.
- Lad chokolademassen stivne i køleskabet.
Tilberedningstid: 10 min.
Tilberedningstid i mikrobølgeovnen: ca. 12 min. ved 900 watt.
Hviletid i køleskabet: ~ 2 timer+.