Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Hovedret
Tilbage til resultater

Kylling express i peanut butter sauce

  • Tupperware Kylling express i peanut butter sauce

Fremgangsmåde

Ingredienser

  • 5 personer

300 ml. kokosmælk

125 g. peanut butter

3 spsk. karry

1/2 dl. mælk

Salt og pepper

2 fed hvidløg, (pillede)

2 stilke citrongræs (kan erstattes af lidtrevet, usprøjtet citron- eller limeskal)

750 g. kyllingebrystfillet

4 stilke koriander 

Forberedelse

15 min.

Tilberedning

17 min.

Sværhedsgrad

Nem




Fremgangsmåde

  1. Skær citrongræsstilkene i stykker à 5 cm. og kyllingekødet i strimler. Læg begge dele i MicroCook Rund 2,25 l. 
  2. Blend kokosmælk, peanut butter, karry, mælk, salt, peber og hvidløg i ExtraChef. Hæld blandingen ned til kyllingekødet og citrongræsstykkerne i MicroCook Rund 2,25 l. Bland alt grundigt sammen med Dejskraber. 
  3. Såfremt du har tid, læg da det tætsluttende bløde Låg på MicroCook og lad det marinere ca. 1 time i køleskabet og smagen vil trænge endnu mere ind i kyllingestykkerne. 
  4. Erstat det bløde MicroCook Låg med det hårde MicroCook Låg og tilbered i mikroovnen i 17 min. på 600 watt. Rør rundt i blandingen efter 8-9 minutter. Lad retten hvile i 5 min. efter endt tilberedning. 
  5. Pynt med hakket koriander inden servering og server med ris.
Top