Tilbage til resultater
Kylling express i peanut butter sauce
Fremgangsmåde
Ingredienser
- 5 personer
300 ml. kokosmælk
125 g. peanut butter
3 spsk. karry
1/2 dl. mælk
Salt og pepper
2 fed hvidløg, (pillede)
2 stilke citrongræs (kan erstattes af lidtrevet, usprøjtet citron- eller limeskal)
750 g. kyllingebrystfillet
4 stilke koriander
Forberedelse
15 min.Tilberedning
17 min.Sværhedsgrad
NemFremgangsmåde
- Skær citrongræsstilkene i stykker à 5 cm. og kyllingekødet i strimler. Læg begge dele i MicroCook Rund 2,25 l.
- Blend kokosmælk, peanut butter, karry, mælk, salt, peber og hvidløg i ExtraChef. Hæld blandingen ned til kyllingekødet og citrongræsstykkerne i MicroCook Rund 2,25 l. Bland alt grundigt sammen med Dejskraber.
- Såfremt du har tid, læg da det tætsluttende bløde Låg på MicroCook og lad det marinere ca. 1 time i køleskabet og smagen vil trænge endnu mere ind i kyllingestykkerne.
- Erstat det bløde MicroCook Låg med det hårde MicroCook Låg og tilbered i mikroovnen i 17 min. på 600 watt. Rør rundt i blandingen efter 8-9 minutter. Lad retten hvile i 5 min. efter endt tilberedning.
- Pynt med hakket koriander inden servering og server med ris.