Brownie med pekannødder
Fremgangsmåde
Ingredienser
5 personer
- 180 g mørk chokolade
- 150 g smør
- 4 æg (mediumstørrelse)
- 200 g sukker
- En knivspids salt
- 100 g hvedemel
- 100 pekannødder
Forberedelse
5 min.Tilberedning
25 min.Sværhedsgrad
MiddelFremgangsmåde
-
Forvarm ovnen til 180° C.
-
Bræk chokoladen i stykker og læg dem i MicroCook Kande 1 l. Tilfør smør og læg låg på og tilbered i 1 min. 50 sek. ved 600 watt. Lad den afkøle i 1 minut.
-
Pisk æg og sukker sammen i Eazy Speedy i ca. 10 sekunder. Tilføj salt og mel og pisk i yderligere 10 sekunder.
-
Bland chokolade og smør med Piskeris indtil det udgør en ensartet masse og hæld det i EZ Speedy. Hæld derefter forsigtigt pekannødderne ned i massen.
-
Placér Silikoneform Rektangulær på en kold bagerist. Hæld massen i formen og sæt den i nederste rille i ovnen og bag den i 25 min.
-
Lad kagen afkøle i formen i 30 min. og tag den da forsigtigt ud.