Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Dessert Kager
Tilbage til resultater

Gulerodsæg med flødeost

  • Tupperware Gulerodsæg med flødeost

Fremgangsmåde

Ingredienser

  • 4 personer

150 g gulerødder

100 g hvedemel

75 g brun farin

½ tsk. bagepulver (2 ml)

1 tsk. kanelpulver (5 ml)

1 tsk. ingefærpulver (5 ml)

En knivspids salt

0,75 dl solsikke- eller rapsolie

2 mellemstore æg 

100 g flødeost

½ tsk. vaniljesukker (2 ml)

100 g flormelis

50 g smeltet smør

Forberedelse

30 min.

Tilberedning

30 min.

Sværhedsgrad

Middel




Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen til 180°C uden varmluft og rist.
  2. Skyl, skræl og riv gulerødderne med Mini Rivejern.
  3. Bland mel, brun farin, sukker, bagepulver, kanel, ingefær, salt, olie og æg i Eazy Mål & Mix 1,25 l og rør godt sammen med Piskeris indtil konsistensen er glat og ensartet. Tilsæt de revne gulerødder og rør igen.
  4. Sæt Silikone Cocoon Form på den kolde ovnrist og fordel blandingen i de otte fordybninger.
  5. Sæt risten med Silicone Cocoon Form nederst i ovnen og bag i ca. 30 min. Lad kagerne køle af i 10 min., før du tager dem ud af formene.
  6. Pisk flødeost sammen med vanilje og flormelis i den rene Eazy Mål & Mix 1,25 l. Tilsæt det smeltede smør og pisk igen.
  7. Skær gulerodskagerne igennem på den vandrette led vha. U-series Savtakket Universalkniv. Læg flødeostglasur imellem og dekorer på toppen.

Tilberedt med Silikone Cocoon Form

Top