Tilbage til resultater
Gulerodsæg med flødeost
Fremgangsmåde
Ingredienser
- 4 personer
150 g gulerødder
100 g hvedemel
75 g brun farin
½ tsk. bagepulver (2 ml)
1 tsk. kanelpulver (5 ml)
1 tsk. ingefærpulver (5 ml)
En knivspids salt
0,75 dl solsikke- eller rapsolie
2 mellemstore æg
100 g flødeost
½ tsk. vaniljesukker (2 ml)
100 g flormelis
50 g smeltet smør
Forberedelse
30 min.Tilberedning
30 min.Sværhedsgrad
MiddelFremgangsmåde
- Forvarm ovnen til 180°C uden varmluft og rist.
- Skyl, skræl og riv gulerødderne med Mini Rivejern.
- Bland mel, brun farin, sukker, bagepulver, kanel, ingefær, salt, olie og æg i Eazy Mål & Mix 1,25 l og rør godt sammen med Piskeris indtil konsistensen er glat og ensartet. Tilsæt de revne gulerødder og rør igen.
- Sæt Silikone Cocoon Form på den kolde ovnrist og fordel blandingen i de otte fordybninger.
- Sæt risten med Silicone Cocoon Form nederst i ovnen og bag i ca. 30 min. Lad kagerne køle af i 10 min., før du tager dem ud af formene.
- Pisk flødeost sammen med vanilje og flormelis i den rene Eazy Mål & Mix 1,25 l. Tilsæt det smeltede smør og pisk igen.
- Skær gulerodskagerne igennem på den vandrette led vha. U-series Savtakket Universalkniv. Læg flødeostglasur imellem og dekorer på toppen.
Tilberedt med Silikone Cocoon Form